AlgemeenDiscobowlen zomeractie

De zomervakantie is voorbij en dat betekent dat de zomeractiviteiten weer plaatsmaken voor leuke binnenactiviteiten. In onze blog geven wij je tips voor leuke najaarsuitjes bij Moeke Mooren.

Bowlen en steengrillen

Bowlen is altijd een goed idee, of het nou lekker weer is in het najaar of niet. Bij Moeke Mooren kan je bowlen combineren met tafelgrillen. Naast verschillende vleessoorten kan je ook genieten van stokbrood en kruidenboter, verse groenten, rauwkost, diverse sauzen, friet en een verrassingsdessert. Na afloop van het bowlen en steengrillen arrangement kan je nog heerlijk na-borrelen op het panoramaterras of in ons gezellige café. Met dit arrangement maak je jouw dagje of avondje uit helemaal compleet!

Escape Room Appeltern Kamer 13

Escape Room en eten

Moeke Mooren heeft vier spannende escape rooms: Kamer 13 (nieuw!), Cold Case Kamer, Moeke’s Kamer en Pompen of Verzuipen. Maak er een compleet dagje uit van door de escape room te combineren met eten en drinken vooraf of na afloop. Bij Moeke Mooren heb je keuze uit de volgende Escape Room arrangementen:

  • Ontvangst en Escape Room. Bij Moeke Mooren word je ontvangen met koffie of thee en gebak. Daarna kan je een escape room naar keuze spelen.
  • Escape en grill. Bij dit arrangement sluit je de avond af met tafelgrillen bij Moeke Mooren.
  • Escape en diner. Combineer de escape room met een 3-gangen maandmenu bij de Korenmolen.
 

trio van zalm - leuke uitjes in het najaar

Dineren bij Moeke Mooren

Dineren bij Moeke Mooren is ook in het najaar gezellig. Bij Moeke Mooren kan je plaatsnemen in de restaurants: de Gruijterij, Het Panoramaterras, De Serre en Moeke’s Kaffeej. Onze chef-kok werkt uitsluitend met verse producten en Moeke’s dinerkaart bestaat dan ook uit heerlijke seizoensgebonden gerechten.

 

Zien wij jou dit najaar?

Of je nu kiest voor een arrangement of een losse activiteit. Wij ontvangen je graag. P.S. De zomerstrippenkaart is nog tot en met 30 september geldig. Geniet dus ook nog in september van leuke activiteiten voor jong en oud!