AlgemeenHemelvaart vieren bij Moeke Mooren

Hemelvaart komt eraan en dat betekent voor veel mensen een lang weekend vrij. Heerlijk even ontspannen, zonder de drukte van alledag. Heeft u nog geen plannen voor het Hemelvaartweekend? Wij hebben diverse leuke hotelarrangementen en activiteiten.

Weekend weg in het Land van Maas en Waal

In het Land van Maas en Waal, op de grens van Gelderland en Brabant is van alles te beleven. Fietsers, wandelaars, vissers, zwemmers en natuurliefhebbers komen niets te kort in dit prachtige gebied tussen de rivieren van de Maas en de Waal. Het 4-sterrenhotel van Moeke Mooren ligt aan het water van de Maas. Een unieke plek met een prachtig uitzicht, waardoor u heerlijk tot rust zal komen.

Hotelarrangementen

Onze hotelarrangementen zijn zeer uitgebreid te noemen. Ze variëren van een nachtje weg tot een 5-daagse minivakantie. En van sportief tot ontspannend. Wilt u een weekendje weg met Hemelvaart? Kijk dan eens bij ons uitgebreide aanbod. Hotel Moeke Mooren is de ideale locatie voor een zorgeloos en ontspannen weekendje weg.

Bekijk alle hotelarrangementen

Dagje weg met Hemelvaart

Natuurlijk kunt u er ook voor kiezen om een dagje weg te gaan met Hemelvaart. Of alleen een middag of avond. U kunt bij Moeke Mooren alle kanten op. Wij hebben diverse restaurants waar u à la carte kunt dineren maar ook tafelgrillen. Dat laatste is erg leuk om te doen met kinderen. Daarnaast zijn er tal van binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud.

Bekijk alle activiteiten

Hemelvaart 2019

Hemelvaartsdag valt dit jaar op donderdag 30 mei. Wist u dat Hemelvaart altijd precies 39 dagen na 1e Paasdag en 10 dagen voor 1e Pinksterdag valt?  Als u de vrijdag na Hemelvaart ook nog vrij bent, heeft u een lang weekend van 4 dagen. Hopelijk is het mooi weer. Maar niet gevreesd, ook bij slecht weer is Moeke Mooren het juiste adres.

Wij hopen u met dit blog geïnspireerd te hebben wat u zoal kunt doen en wensen u alvast een fijn Hemelvaartweekend.

Wilt u reserveren bij Moeke Mooren of heeft u vragen? Neem contact op.