AlgemeenRotary Botary Maas en Waal

De zomervakantie zit er weer op. De start van een nieuw schooljaar betekent voor Moeke Mooren ook de start van het naseizoen. De zomervakantie-uitjes maken plaats voor leuke najaarsuitjes. Hopelijk krijgen we nog een prachtige nazomer zodat we lekker naar buiten kunnen. Maar ook als het minder mooi weer is, ben je bij Moeke Mooren aan het juiste adres.

Activiteiten voor jong en oud

Rondvaart op de Maas met De Sluizer

Ben je een echte sportieveling of ga je liever in de relaxmodus als je weg bent? Kies je voor buiten in de frisse lucht of warm en droog binnen? Alles is mogelijk bij Moeke Mooren. Of je nu 4 jaar bent of 90 jaar, onze binnen- en buitenactiviteiten zijn leuk voor jong en oud. Wat dacht je van een ontspannen rondvaart op de Maas? Of disco bowlen met de familie? Wil je de dag afsluiten met een gezellig etentje zoals tafelgrillen? Kijk dan ook eens bij onze arrangementen.  

15 september Botary Maas en Waal

Een sloepenrace op de plassen van de Gouden Ham, die live te volgen is vanaf Moeke Mooren. Dit uitje is spectaculair voor alle leeftijden.

Op 15 september organiseert de Rotaryclub Maas en Waal in samenwerking met Moeke Mooren een roeiwedstrijd voor het goede doel. Tijdens deze ‘Botary’ strijden teams uit de regio voor een door hen gekozen goed doel.

Het evenement vindt dit jaar voor de 7e keer plaats en toegang is gratis. De wedstrijd is op drie manieren volgen; op beeldschermen bij Moeke Mooren, vanaf ons Passagierschip De Sluizer of vanaf onze steiger. Voor de allerkleinsten is er gratis kinderopvang.  

 

Klassieke auto’s bekijken

metropole-classic-cars-druten-arrangement-moeke-mooren-zaal

Het aanbod van activiteiten wordt almaar uitgebreid. Één van de nieuwste activiteiten is het bezichtigen van een unieke privécollectie van klassieke, vintage en exclusieve auto’s. Autoliefhebbers kunnen hun hart ophalen bij zo’n 100 modellen van beroemde automerken uit het verleden en heden. Dit uitje is onderdeel van een dagvullend programma, met onder meer een lunch, rondvaart, activiteit en tafelgrillen.

Ben je benieuwd naar wat er nog meer bij Moeke Mooren te beleven is? Bekijk alle activiteiten. Of boek één van onze arrangementen voor een compleet verzorgde dag.

Zit er iets leuks bij? Dan adviseren wij je om tijdig te reserveren.