AlgemeenKerstmis 2019 vier je bij Moeke Mooren

Kerst 2019 vier je bij Moeke Mooren

Kom lekker brunchen met kerst, tafelgrillen of reserveer een 4- of 5-gangen kerstdiner. Liever iets actiefs? Dan zijn onze bowlingbaan, indoor midgetgolfbaan, escape rooms of Oud-Hollandse spelen een aanrader. Om je nog meer keuze te geven, hebben we ook speciale rondvaarten op 1e en 2e Kerstdag. Kortom, je hoeft je niet te vervelen tijdens Kerstmis 2019.

Brunchen met kerst

Kerstbrunch 2019

Een brunch bij Moeke Mooren is verwennerij voor jong en oud. Kom uitgebreid genieten op 1e en 2e Kerstdag in ons sfeervolle, versierde restaurant. Vanaf 11.30 uur staat een luxe brunch op jullie te wachten. Voor kinderen hebben we een speciaal kinderbuffet. Na afloop kun je aansluitend een rondvaart te boeken.

Rondvaart op 1e of 2e Kerstdag

Rondvaart boeken met kerst 2019

Wil je een niet te duur, leuk uitje met kerst? Dan is een rondvaart over de Maas met ons passagiersschip De Sluizer een aanrader. Deze twee uur durende rondvaart kost 11,- per persoon (€5,50 voor kinderen t/m 12 jaar). Het schip vaart op beide kerstdagen in de middag. Natuurlijk is de rondvaart ook te boeken als onderdeel van een complete dag met brunch, kerstdiner of binnenactiviteit.

Kerstdiner 4- of 5-gangen

Kerstdiner 2019

Geen zin om te koken met kerst? Onze chef-kok en zijn keukenbrigade halen alles uit de kast om je te verrassen met culinaire hoogstandjes. Het luxe kerstdiner van 4- of 5-gangen is exclusief te boeken op 1e of 2e Kerstdag.

Tafelgrillen met activiteit

Tafelgrillen tijdens Kerst 2019

Voor een actief en gezellig kerstarrangement is Moeke Mooren het juiste adres. Er is keuze uit tal van leuke binnen- en buitenactiviteiten. Speciaal voor kerst 2019 hebben we een actief arrangement samengesteld. Je kunt kiezen uit bowlen, indoor disco midgetgolf, Oud-Hollandse spelletjes of (tegen een kleine meerprijs) een escape room. Na afloop gaan jullie gezellig tafelgrillen, waarbij een dessert uiteraard is inbegrepen.

Drie dagen weg met kerst 2019

3 dagen weg met Kerst 2019

Hoe lekker is het om een paar dagen weg te gaan en helemaal tot rust te komen? Verras jouw geliefde of dierbare met een 3 daags kerstarrangement en vier kerst 2019 in het prachtige Land van Maas en Waal. Het 4-sterrenhotel van Moeke Mooren ligt op een unieke locatie aan de dijk, met uitzicht op de Maas. Bij dit arrangement is het volgende inbegrepen:

  • 2 x overnachting
  • 2 x kerstontbijt
  • Tafelgrillen op Eerste Kerstdag
  • 4-gangen kerst keuzemenu op Tweede Kerstdag
  • Rondvaart door de Gouden Ham op Tweede Kerstdag

Kom langs in de kerstvakantie

Kerstvakantie 2019 activiteit bowen

Tijdens de kerstvakantie is er van alles te doen bij Moeke Mooren. Er is keuze uit vele binnen- en buitenactiviteiten voor jong en oud. Kijk gerust eens rond op de website wat we nog meer te bieden hebben.

Wij hopen je te zien deze kerst!