Algemeen

Overnachten bij Down The Rabbit Hole maar liever niet op de camping? Wij hebben diverse mogelijkheden voor mensen die geen zin hebben om in een tentje te slapen tijdens het festival.

Down The Rabbit Hole

Op 5,6 en 7 juli is het driedaagse muziekfestival Down The Rabbit Hole. Dit evenement vindt plaats in de Groene Heuvels bij Beuningen, slechts een half uur fietsen vanaf Moeke Mooren of een kwartier met de auto.

Overnachten kan op de camping, maar niet iedereen ziet het zitten om in een tentje te slapen. Elk jaar komen er daarom diverse festivalbezoekers overnachten bij Moeke Mooren.

Heeft u nog geen slaapplek? Wij hebben de volgende mogelijkheden:

Hotel Moeke Mooren

Ons 4-sterrenhotel ligt aan het water van de Maas en heeft prachtige uitzichten op het water en de polders. In onze comfortabele kamers kunt u heerlijk bijkomen na een lange festivaldag.

U heeft keuze uit verschillende kamers, variërend van luxe tot heel luxe. Word uitgerust wakker en geniet van een lekker ontbijt. Een goed begin van de dag is een goede start van een nieuwe festivaldag.

Vakantiehuis De Stoep

logement-de-stoep-appeltern2

Ons vakantiehuis aan het water is geschikt voor 2 personen tot maximaal 30 personen. Gaat u met een groep vrienden naar Down The Rabbit Hole? Dan is dit gezellige vakantiehuis een aanrader.

Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Het ligt op een steenworp afstand van Moeke Mooren, waardoor u van alle faciliteiten gebruik kunt maken zoals het ontbijtbuffet.

Bed & Breakfast

Korenmolen_small

Overnachten in onze Bed & Breakfast is kleinschalig en bovenal knus. Een soort minihotel, helemaal exclusief voor u en uw vriend(in).

U heeft keuze uit overnachten in een B&B kamer van Logement De Stoep, een voormalig stoomgemaal. Of een B&B kamer van De Korenmolen, onder de wieken van een prachtige molen. Beide locaties liggen vlakbij Moeke Mooren.

Met de fiets naar Down The Rabbit Hole

Als u gaat fietsen vanaf Moeke Mooren, kunt u binnendoor rijden waardoor u slechts in een half uur bij het festival bent. Heeft u geen fiets? Dat is geen probleem. U kunt bij ons een fiets huren voor €10,- per dag.

Wilt u meer weten over alle mogelijkheden? Neem dan vrijblijvend contact op.

Wie weet tot binnenkort!