AlgemeenKerstvakantie uitjes Oud-Hollandse xl spelen

Breng de carnavalsvakantie door bij Moeke Mooren. Er zijn diverse leuke activiteiten te doen tijdens de vakantie. Wij hebben een aantal ideeën voor je op een rijtje gezet.

Nieuwe XL spellen

Nieuw bij Moeke Mooren: Oud Hollandse Spelen in reuze formaat. Even geen telefoon of computer maar een ouderwets spelletje spelen. Ken je deze spellen nog? Maar nu in XL formaat:

  • Toren van Pisa
  • Mens erger je niet
  • Vier op een rij
  • Rattevallen, kazenspel
  • Hangman (galgje)

Dit is een greep uit onze nieuwe spellen.

Prijs: €6,- per persoon (volwassenen), €3,- per persoon (kinderen 4-12 jaar)

Escape room

Tip voor de carnaval: escaperoom Appeltern

Wist je dat Moeke Mooren maar liefst drie escape rooms heeft en dat een vierde in aanbouw is?

Een escape room is een kamer met een bepaald thema waarin een groep vanaf 4 personen opgesloten wordt. Het doel van het spel is om binnen een bepaalde tijd te ontsnappen. Dit doe je door het ontcijferen van cryptische raadsels. Puzzelen en samenwerken staan hierbij centraal.

Bij Moeke Mooren kun je kiezen uit verschillende escape room arrangementen. Geschikt voor kinderen vanaf 10-12 jaar, onder begeleiding van een volwassene.

Disco bowlen met steengrillen

bowlen-brabant-moeke-moorenBowlen is een leuke activiteit voor jong en oud. Bij Moeke Mooren kun je bowlen met discoverlichting en vrolijke muziek. We beschikken over vier moderne bowlingbanen in retro stijl. De bowlingbanen zijn los te boeken voor €21,- per baan per uur of in combinatie met een arrangement zoals bowlen en eten.

Indoor midgetgolfen met steengrillen

moeke-mooren-midgetgolf-paasarrangementIndoor midgetgolf is leuk voor alle leeftijden. Op onze indoorbaan met discolampen heb je geen last van regen of wind. Probeer de 18 banen met zo min mogelijk slagen af te leggen, onder het genot van een drankje.

Leuk in combinatie met steengrillen na afloop.

Rondvaart woensdag 26 februari

Rondvaart Moeke Mooren in de carnavalsvakantie

Op woensdag 26 februari zijn er twee rondvaarten te boeken bij Moeke Mooren:

Een rondvaart is een leuke ervaring voor jong en oud. Wist je dat je deze al vanaf €11,- per persoon (€5,50 kinderen t/m 12 jaar) kunt boeken?

Met 10% korting uit eten

Kom in de vakantie naar restaurant Moeke Mooren in Appeltern

Tijdens de vakantie is restaurant Moeke Mooren elke dag open. We hebben nu een tijdelijke actie: van maandag t/m vrijdag krijg je 10% korting op een diner.

Kom lang om te proeven van onze nieuwe menukaart met heerlijke frisse, nieuwe gerechten zoals zalm bereid op drie wijzen.

Tot ziens bij Moeke Mooren

Dus, heb je nog geen plannen voor de carnavalsvakantie en heb je geen zin om thuis te zitten? Kom naar Moeke Mooren en vier feest bij ons. Gezelligheid gegarandeerd!