Evenementenlocatie

Moeke Mooren biedt vele mogelijkheden voor het organiseren van uw evenement.

Moeke Mooren biedt u tal van mogelijkheden, zowel zakelijk als voor uw privéfeest. Zo kunt u bij Moeke Mooren trouwen, recepties geven, uw verjaardag vieren of u organiseert bij ons uw vergadering of zakelijke bijeenkomst te land, maar ook op het water. Door de diverse verschillende ruimtes met elk een eigen ambiance, creëert u voor ieder evenement de juiste sfeer.

Moeke Mooren is een gastvrije evenementenlocatie, centraal gelegen in Nederland en vanuit alle windstreken prima bereikbaar.

hotel moeke mooren

Unieke feestlocaties

Moeke Mooren biedt vele unieke feestlocaties in regio Brabant en Gelderland.

Aan het land of op het water, uw feest is altijd genieten bij Moeke Mooren. In ruimtes als De Panoramalounge van De Korenmolen, De Gruijterij, Moeke’s Huiskamer, het Restaurant  of op passagiersschip De Sluizer is het feestvieren tot een ware kunst verheven. Iedere ruimte is uniek en dat zorgt ervoor dat ieder evenement een unieke uitstraling krijgt. Samen met u organiseren wij een onvergetelijk evenement.

Zakelijke locaties

Moeke Mooren kent de wensen en behoeften van de zakelijke gast.

Voor grote & kleine groepen, nieuwjaarsreceptie, vergaderingen of een netwerkborrel, Moeke Mooren heeft verschillende ruimtes met elk een eigen ambiance voor de juiste sfeer. Zakelijk kunt u alle kanten op bij Moeke Mooren. Vergaderen en relaxen gaan bij ons hand in hand.