9

Prachtige groepsaccommodatie op mooie plek

We hebben een fantastisch weekend gehad in De Stoep. De accommodatie is van alle gemakken voorzien, van mooie slaapkamers met heerlijke bedden en douche/toilet, tot een goed uitgeruste keuken met ruim voldoende apparatuur om voor grote groepen te kopen. Ook het terras op de eerste verdieping en de grote tuin met speelvelden zijn top. Absoluut een aanrader!
    - Velp - 10 Juli 2019

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Accommodatie erg goed en mooi gelegen
    - Hoogeveen - 24 April 2019

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    heerlijke dag met familie gehad. Zeker voor herhaling vatbaar en aan iedereen aan te raden.
    - Lienden - 23 April 2019

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Onze ervaring is dat wij met 20 personen zijn geweest en hebben de rondvaart en bowling en diner gedaan en er was er niet een die het minder leuk heeft ervaren.Het was super gezellig.compliment!
    - Heerewaarden - 15 April 2019

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Vriendelijke ontvangst....veel aandacht voor ons gezelschap ondanks grote drukte... Eten en drinken prima verzorgd.
    - Druten - 8 April 2019

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    het familie diner was al ver vooraf geregeld , maar voldeed volledig aan onze verwachtingen
    - Wamel - 17 März 2019

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben genoten!
    - Wijchen - 3 März 2019

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Super fijne avond gehad
    - Brakel - 25 Februar 2019

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    zeer netjes ontvangen. Alles duidelijk aangegeven. goede bediening. Er was een gezellige sfeer.
    - Druten - 11 Februar 2019

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Wij zijn met een groep van 30 personen een midweek in Moeke Mooren geweest en alle is boven verwachting verlopen: zeer mooie inrichting, maar vooral wordt er goed meegedacht met ons programma. Top!
    - Beneden-Leeuwen - 1 Februar 2019

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Prettig
    - Boven leeuwen - 6 Januar 2019

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Gewoon heel vriendelijke ontvangst en service die uitstekend is en de complimenten voor het goede eten
    - Nijmegen - 26 Dezember 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Bij Moeke Mooren voel je jezelf direct thuis! Het personeel is super vriendelijk en het eten iss er heerlijk! We hebben op 21-12-2018 voor de tweede keer onze kerstborrel daar gehouden en wederom was het een top avond. Enkel positieve reacties van ons personeel over de samengestelde feestavond. Veder komen wij regelmatig in het restaurant waar we áltijd heerlijk eten. Echt een aanrader...☺
    - Beneden Leeuwen - 23 Dezember 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Het eten was weer lekker, nog bedankt voor de gezellige avond.
    - Altforst - 23 Dezember 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Was keurig en iedereen zeer attent en erg gezellig. Voor herhaling vatbaar. Top!!!!!!!!
    - Beneden Leeuwen - 9 Dezember 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Het was prima. Alles was mooi in kerstsfeer aangekleed. Het personeel was vriendelijk en we hadden een goed gevoel over het hele gebeuren.
    - Twello - 9 Dezember 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Personeel was erg vriendelijk en behulpzaam. Escaperooms waren erg leuk en uitdagend. de begeleiding en uitleg was duidelijk. enthousiaste behulpzame jongen.
    - Appeltern - 3 Dezember 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    prima geregeld
    - afferden - 3 Dezember 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Fantastische zijn al jaren vaste gasten bij de familie van Gruijthuijsen
    - Maasbommel - 2 Dezember 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Het was een zeer prettig verblijf, met erg vriendelijk personeel.
    - De Lier - 23 November 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    super verblijf gehad bij de stoep. mooi huis en van alle benodigdheden voorzien.
    - 21 November 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Afgelopen donderdag 18-10-2018 zijn wij getrouwd bij Moeke Mooren. Het was een fantastische dag. Wat velen ( nog) niet weten is dat je er ook kunt trouwen. Hoe makkelijk is dat. Ze hebben een mooie zaal waar het huwelijk voltrokken is. Daarna hebben we een heerlijke taart gegeten ( ook geregeld door Moeke Mooren ) . Later hebben hebben we heerlijk gegeten in " de huiskamer" . Ze regelen alles voor je, en niets is lastig of teveel. Met speciale dank aan Manon, Joep en natuurlijk Kevin die zijn benen onder zich uit gelopen heeft, om ons en onze gasten te voorzien van alle lekkere hapjes en drankjes. Natuurlijk ook dank aan de rest van het personeel die dit alles mogelijk hebben gemaakt. Moeke Mooren, bedankt.
    - Alphen aan de Maas - 22 Oktober 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Heerlijke sfeer en ambiance. Fijne en snelle bediening. heerlijk boottochtje. Wel jammer dat het echt heeeeel druk was op de boot. Meerdere collega;s konden buiten niet zitten. maar ja.... ook wel begrijpelijk. het weer was namelijk fantastisch. Ikzelf kom waarschijnlijk wel een keer terug met mijn gezin.
    - Nijmegen - 8 Oktober 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Is altijd goed bevallen, met name voor de kinderen is er altijd wat te doen.
    - Nijmegen - 26 August 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Wat een heerlijke accomodatie is de Stoep. Al 12,5 jaar gaan we met 19 vakantievrienden een weekend weg. Maar zo’n perfect verzorgde en prachtige locatie hebben we nog nooit gehad. Het ontbrak werkelijk aan niets. De accomodatie is spik en span! Super modern en van alle gemakken voorzien. We hebben een heerlijk lang weekend gehad. De eigenaren zijn super vriendelijk en ze bieden hoge kwaliteit voor een vriendelijke prijs. Wij gaan deze accomodatie zeer zeker onthouden en aanbevelen aan anderen! Het was helemaal top!
    - Nuenen - 1 August 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Zeer goede keuken en bediening. Mooie locatie, goed hotel.
    - 15 Juli 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Mooie locatie, vriendelijk personeel, goede brunch,
    - Nijmegen - 15 Juli 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Heerlijke omgeving! Veel water en kleine overtochtjes, zalig om te fietsen‼️
    - Dordrecht - 15 Juli 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Zeer aangenaam hotel zeker een aanrader, vriendelijk en behulpzaam men voelt er zich onmiddelijk thuis. De kamers met terras met zicht op het water zalig....maar ook zeer comfortabel en netjes. Fiets en wandelmogelijkheden in overvloed.
    - Tielt - 14 Juli 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Prima weekend met de biljartclub gehad. Heerlijk gegeten bij de Korenmolen Dank aan "senior" die voor het vervoer heeft gezorgd.
    - 's-Hertogenbosch - 10 Juli 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Geen minpunten Alleen positieve punten
    - Brasschaat - 8 Juli 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Wij waren er met 11 vriendinnen en hebben zowel van het logement de Stoep en het ontbijt en diner super genoten. Kwaliteit hoog staand en vriendelijke bediening. Al met al we komen zeker een keer terug.
    - Pijnacker - 7 Juli 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Bedankt voor de goede zorgen tijdens ons verblijf en jullie flexibiliteit met al het opnemen! Alle overnachtingsfaciliteiten waren fantastisch, overtroffen onze verwachtingen!
    - Zaltbommel (Druten) - 2 Juli 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben met 33 personen een super middag/avond gehad en we zijn niks tekort gekomen. Dikke pluim voor het personeel.
    - 2 Juli 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Het waren leuke en gezellige dagen, met zeer vriendelijk en goed personeel.
    - Oudenbosch - 27 Juni 2018

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Super verblijf! Heel mooie kamer met terras en fantastisch uitzicht!Alles heel proper en gemoedelijke,relaxte sfeer! Zeker voor herhaling vatbaar!
    - Essen Belgie - 27 Juni 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Zeer nette en goede verblijfplaats voor een midweek in het land van Maas en Waal. Kwaliteit van eten uitstekend maar voor een langer verblijf mocht de menukaart iets uitgebreider
    - Lommel, België - 25 Juni 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Fantastisch groepsuitje gehad. Alles was goed verzorgt. Top!
    - Bergharen - 25 Juni 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Prima de verjaardag kunnen vieren. We waren helaas iets vertraagd maar kwartier langer kunnen bowlen. Bedankt voor meedenken en flexibiliteit. Fijn. Bedankt voor alles. We hebben genoten. Groet, Helen
    - 5 März 2018

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    heel goed ervaren
    - Varik - 16 Februar 2017

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Prima plek om met een groot gezin (zo'n 24 mensen) jaarlijks een dagje samen door te brengen (koffie / borrel / bowlen / uitgebreide lunch
    - Druten - 30 Januar 2017

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Leuk weekend gehad! Absoluut geen mogelijk minpunt kunnen ontdekken, netjes behandeld en geweldige ligging!!
    - Hengelo overijssel - 18 Dezember 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben met 10 vriendinnen jaarlijks een weekend uit, maar nog nooit zo'n luxe, compleet en schoon verblijf gehad. Complimenten!!
    - Ede - 19 September 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    zie boven
    - pijnacker - 19 September 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    In een zakelijke sfeer goede afspraken gemaakt die op overwegend goed wijze zijn uitgevoerd!
    - Pijnacker - 18 September 2016

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Dat het zeker voor herhaling vatbaar is
    - Millingen a-d Rijn - 7 September 2016

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    bij gelegenheid van ons jubileumfeest waren we van alles wat ons werd aangeboden zeer tevreden. De beschikbaarheid van een vast persoon de hele dag was perfect. De vriendelijkheid en gedienstigheid waren opvallend positief. Ontvangst, eten, vooral de kwaliteit en het aanbod, drinken, boottocht, spelen en bowlen, alles vlotte mekaar geweldig goed op. Er was nog ruime kans voor ludieke eigen inbreng. We beleefden een geweldige dag!
    - 29 August 2016

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    We hebben ons bruilofstfeest bij jullie gehad. Wat een topfeest. Heerlijk gebarbecued, super service, enthousiaste bediening en een avond om nooit te vergeten.
    - Tiel - 15 August 2016

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Wij hebben hier ons huwelijk gehouden. Dit inclusief ceremonie, diner en het feest. Wij hebben dankzij Moeke Mooren een super dag gehad. Alles was top geregeld, meer dan wat we van te voren hadden afgesproken. We hebben van al onze gasten complimenten gehad mbt de locatie en service!
    - Oss - 14 August 2016

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Van de eerste ontmoeting tot en met het einde van onze feestelijkheden waren wij aangenaam verrast door de vriendelijkheid en de gastvrijheid van iedereen, zowel wat personeel als staf betreft. Aangenaam verrast door de broodmaaltijd, het boottochtje, de bowlingnamiddag en het koud/warm buffet van de avond. Dessertbuffet: magnifiek! 100% volmaakt bestaat niet (alhoewel het hier wel perfect was). Ik moest dus ergens een puntje "afpeuteren". Daarom bij "ligging en omgeving" "maar" een negen, maar ook dat was een 10 waard! Zoals we in België zeggen: "HET WAS AF!" Heel hartelijk bedankt voor het warme onthaal. We hebben een pracht van een dag beleefd.
    - Westmalle (België) - 14 August 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Van bij aankomst tot vertrek zal vooral de vriendelijke, persoonlijke behandeling bijblijven. We werden steeds voor alles op onze wenken bediend, ook na een ganse dag bleef de attente en vriendelijke bediening opmerkelijk, waarvoor onze hartelijke dank en waardering.
    - Akker 8, 21850 Ekeren, België - 9 August 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Warme ontvangst, attent dat mijn verzoek om eventueel buiten te kunnen eten is ingewilligd
    - Ede - 12 Juli 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben een fantastisch weekend gehad bij het gastvrije Moeke Mooren
    - Bussum - 30 Mai 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Hebben hier al verschillende feesten gevierd, zowel op de boot als in het restaurant en alles was altijd goed voor elkaar. Zijn hier ook regelmatig zelf, en ook met vrienden, geweest.
    - Wageningen - 30 Mai 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Namens de hele groep { 13 pers } zeer tevreden
    - BRAKEL - 3 Mai 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    leuke dag met heerlijke brunch met fam uit heel nederland
    - 25 April 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben het heel goed ervaren.Ook de medewerkers Kevin en Erwin deden alles om het iedereen naar hun zin te maken
    - Tiel - 3 April 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    het was goed georganiseerd, ze houden goed rekening met je wensen
    - Aalsmeer - 29 März 2016

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Een ontzettend mooi bedrijfsfeest gehad op het schip de Sluizer. Perfect georganiseerd en zeer gastvrije ontvangst door het personeel van Moeke Mooren.
    - 17 Dezember 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Voor 4 generaties was de pietenbrunch genieten
    - Zaltbommel - 30 November 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Wij waren hier voor de 3° maal en zijn telkens tevreden geweest. Vriendelijk en behulpzaam personeel.
    - Westende - 13 November 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    leuke combinatie met de activiteiten van de outdoor leverancier. prima weekend
    - brummen - 12 November 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    De klantwensen goed vertaald nar het themafeest.
    - Boven Leeuwen - 9 November 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Prettig hotel, gastvrij personeel, fijne omgeving zeer fijne en gemoedelijke sfeer. Zeker om weer eens terug te komen.
    - Clervaux Luxemburg - 23 Oktober 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    We hebben een geweldige feestavond gehad , de bediening was geweldig zoals we al heel lang gewend zijn . De band die we op aanraden van Joep hadden was geweldig goed . Het buffet was heel lekker en alle gasten waren super tevreden . We hebben devolgende dag nog heel veel complimenten over het feest ontvangen bedankt voor goede zorgen Sjef en Marijke
    - Beuningen - 11 Oktober 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    heel goed bevonden,
    - wageningen - 4 Oktober 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    heel goede ontvangst in De Serre, mooie rondvaartboot , uitstekende service en prima buffet.
    - Sambeek - 24 September 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Schitterende omgeving, behulpzaam personeel, prima hotelkamer, ontbijt & diner heerlijk. Veel informatie over wandel- en fietstochten.
    - Gouda - 24 September 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben een fijne en gezellige rondvaart en middag gehad Het was prima verzorgd en het buffet was goed Het personeel was vriendelijk en behulpzaam
    - Oss - 22 September 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Al onze gasten en wijzelf waren tevreden. Nogmaals onze dank.
    - Oss - 20 September 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Wij komen graag nog eens terug!!
    - Nijmegen - 19 August 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Een heerlijk dagje voor het gezin, met ontbijt, bowlen, sloepvaren, oud-hollandse spelen en tafelgrillen..... uitstekend verzorgd.
    - Zoelen - 18 August 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Fijne, sfeervolle hotel/restaurant. Vriendelijke en uitstekende service. Personeel zeer klantvriendelijk. Snelle bediening, zowel op terras, als bij diner. Zeer nette hotelkamer en sanitair. Goede matrassen. Opmerkelijk goed was de extra deur naar de gangen van de hotelkamers. Deze deur is alleen te openen door de gasten; extra veilig dus!! Voor ons is dit hotel een aanrader! Wij komen weer.
    - 14 August 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Het hotel/restaurant ligt in een schitterende omgeving. De kwaliteit van het hotel/restaurant is uitstekend.
    - Losser - 20 Juli 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    we hebben een perfecte dag gehad!
    - kesteren - 20 Juli 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Meer dan prima. We hebben een hele gezellige familiedag gehad. Het tuktuk rijden waszeer geslaagd. Allemaal genoten van de mooie route.
    - Wijchen - 12 Juli 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Mooie locatie, gelegen aan het water. We hebben erg genoten van ons verblijf en dagje uit.
    - Nijmegen - 10 Juli 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    het was helaas slecht weer
    - nijmegen - 10 Juli 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    de hele familie dag is goed verlopen we hebben genoten en het personeel was geweldig zeker voor herhaling vatbaar een aanrader
    - andelst - 15 Juni 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Als groep hebben we genoten van het arrangement (middag-avond), iedereen was zeer tevreden over de locatie, bediening en de verzorging. PRIMA, nogmaals hartelijk dank voor deze onvergetelijke dag.
    - Lent - 14 Juni 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben een prima verblijf gehad. De service was prima en de lunch was meer dan goed verzorgd!
    - Lent - 26 Mai 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Vriendelijk, duidelijke afspraken, snelle bediening en goed eten
    - Tiel - 26 Mai 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    gezellig ,sfeervol, een fijne dag
    - wijchen - 18 Mai 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Perfect, zeer vriendelijk personeel, zeer netjes, zeer lekker eten
    - Grote Baan 179 2380 Ravels - 18 Mai 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Zeer tevreden over het verblijf bij Moeke Mooren. Vriendelijk personeel, mooie kamer en alles mooi schoon. Heerlijk gegeten (ontbijt en diner 2 x). Aanrader!
    - Zoetermeer - 17 Mai 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Wij hebben genoten van een heerlijk weekendje,vriendelijk personeel en lekker gegeten. Mooie badkamer,nette kamer,prima. Prima prijs/kwaliteitverhouding. Superterras!
    - Liempde - 16 Mai 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Geweldig weekend gehad Vriendelijke mensen T was top
    - Gendt - 9 Mai 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Wij kunnen terug kijken op een geslaagd feestje! Ook onze familie en vrienden vonden het super,en ook de kinderen hebben zich prima vermaakt. De ontvangst ,spelen en eten Prima!
    - nijmegen - 14 April 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Altijd een leuke middag de boot vol met mensen met een beperking en zieke mensen.Iedereen heeft het naar hun zin.Jaarlijks terug kerend evenement en dat voor de 15 keer( Jubileum) prachtig. Wij als Stichting Adrie`s Dijkenloop Gehandicapten hopen dat wij nog lang kunnen genieten en bedanken Moeke Mooren voor hun inbreng van dit mooie evenement.
    - Beneden-Leeuwen - 5 April 2015

    3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

    Graag willen wij onder uw aandacht brengen dat de maaltijd in aanbod zeer te wensen overliet. Gasten vroegen na overweging om ook zo'n feest te houden naar onze ervaringen en beoordeelden zelf dat de maaltijd in aanbieding zeer te wensen overliet. Een simpele broodmaaltijd kan ook met iets meer aankleding gepresenteerd worden. Het was nu uiterst pover. Prijs/kwaliteit verhouding was zoek.
    - Appeltern - 31 März 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    De familie verzorgt alles tot in de puntjes personeel bijzonder sympathiek.
    - Maasbommel - 30 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Prima hotel met nette, schone kamers. Vriendelijke medewerkers.
    - Den Haag - 30 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    mijn moeder heeft ervan genoten voor haar was t feest Vriendelijk personeel heerlijke hapjes -eten ect . t was goed
    - Beneden leeuwen - 30 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    gezellige avond gehad,prima gegeten
    - dreumel - 23 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Het was een zeer leuke avond met goed eten op de steen-gril en daarna nog gebowld Het was een geslaagd regio uitje
    - Stramproy - 23 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben 3 geweldige dagen gehad. Alles was op en top. Heerlijke bedden, voortreffelijk eten en zeer vriendelijk personeel.
    - Huizen - 19 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hadden een familie reünie. Ontvangst , bediening , hapjes . Alles was perfect geregeld.
    - Altforst - 18 März 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    We hebben genoten van een overheerlijke brunch! Complimenten nogmaals van de hele groep
    - Wamel - 15 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Iedereen doet erg zijn best om het naar je zin te maken. Gezellige medewerkers. Bij ons vond ok het meest positief dat wij niet een kinderfeestje hadden geboekt, maar de jarige toch onthaald werd met een kadootje en spectaculair dessert, hij voelde zich een koning! Door jullie super feest geworden
    - Zoelen - 15 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Leuke acties en een leuke locatie waar wij onze familie uitjes kunnen organiseren.
    - Druten - 15 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    - bergharen - 14 März 2015

    3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

    Goede en nette bedienning ,0nze 50 jarige trouwdag is geweldig verlopen. wij kunnen terug zien op een mooie dag in een mooie zaal. voor herhaling vatbaar.
    - Beneden leeuwen - 14 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    - Dodewaard - 12 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Al 15 jaar hebben wij een familiebowlingdag met koffie vooraf en eten na , ieder jaar op een andere locatie. Moeke Mooren is met afstand de beste tot nu toe !
    - Beuningen Gld - 9 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We waren met 34 personen en we werden hartelijk ontvangen. Iedereen vond het een leuke middag en de bediening was prima. Alles was goed geregeld, zeker een aanrader.
    - Arnhem - 2 März 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    alles naar wens, bediening beleeffd en behulpzaam, alles in overleg
    - Velp - 1 März 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Het was een leuk en goed verzorgt feestje
    - Altforst - 23 Februar 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    - Wijchen - 21 Februar 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    Supper
    - Hurwenen - 13 Februar 2015

    4 sterren: goede service, goed behandeld

    We hebben een gezellige middag gehad
    - Vlijmen - 12 Februar 2015

    5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

    Geweldig
    - Afferden Gelderland - 11 Februar 2015
    111 Kunden bewerten uns mit einem 9/10