Algemeenkinderfeestje-moeke-mooren

Een kinderfeestje is hét moment waar jouw zoon of dochter het hele jaar naar uitkijkt. Maar door de coronamaatregelen zijn veel dingen niet meer mogelijk, zoals een groot feest aan huis. Gelukkig is er bij Moeke Mooren ruimte genoeg om een coronaproof kinderfeestje te vieren. Ons restaurant is gesloten, maar wij geven de frietjes gewoon lekker mee naar huis.

Coronaproof kinderfeestje: escape room

Coronaproof kinderfeestje escape room

Kinderfeestjes in een escape room vieren wordt steeds populairder. Wij hebben een spannende uitdaging voor de kinderen: escape room Pompen of Verzuipen. De dijk staat op inzakken, het water komt overal vandaan. Lukt het de kinderen om het water veilig achter de sluis te laten zakken? Deze speciale escape room voor kinderen zorgt voor een onvergetelijk kinderfeestje. Het doel is om binnen een uur te ontsnappen. De kinderen gaan op zoek naar aanwijzingen en lossen puzzels en raadsels op.

In deze escape room kunnen maximaal 8 kinderen tegelijk spelen. De adviesleeftijd is vanaf 10 jaar.

Voor €15,- per kind is deze escape room te boeken. Dit is inclusief snackmenu om thuis op te eten.

Coronaproof kinderfeestje: bowlen

coronaproof kinderfeestje bowlen

Er zijn vier bowlingbanen bij Moeke Mooren en dat betekent dat we 24 kids kunnen ontvangen (6 kinderen per baan). Uiteraard zorgen wij voor alle desinfectie mogelijkheden. De kinderen moeten hun handen desinfecteren voor en na het bowlen. Voor €10,- per kind kan er een uur gebowled worden en na afloop krijgen jullie een heerlijk snackmenu mee om thuis op te eten.

Nog meer coronaproof uitjes?

Bij Moeke Mooren kunnen er gewoon kinderfeestjes gevierd worden, wel met wat aanpassingen zoals het eten dat je mee naar huis neemt. Dat geldt ook voor diverse andere uitjes. Zo hebben we ook een arrangement om thuis te tafelgrillen.

Bekijk hier alle coronaproof uitjes.

Kinderfeestje reserveren?

Wil je meer info of reserveren? Bel +31 487 541872.