Vaararrangementen met eten

Bij Moeke Mooren heeft u keuze uit diverse rondvaarten met lunch of diner.

Wilt u zelf een boot huren of kiest u liever voor een rondvaart in combinatie met een heerlijk etentje? Bij Moeke Mooren is alles mogelijk.

Het prachtige gebied tussen de Maas en de Waal leent zich uitstekend voor een zorgeloze dag op het water. Laat u verwennen door een vaararrangement met lunch of diner.

Rondvaart op de Maas met De Sluizer

Rondvaart met lunch

Geniet van een compleet verzorgde Maas en Waalse lunchtafel.

Een activiteit, een rondvaart én een lunch. Moeke Mooren heeft diverse leuke arrangementen samengesteld. Combineer een bezoek aan de Tuinen van Appeltern, een Gelders stoomgemaal of een wijngaard met varen en lunchen.

Onze vaararrangementen zijn ook zeer geschikt voor groepsuitjes. Bijvoorbeeld een energieke en swingende workshop djembé spelen, inclusief rondvaart en lunch.

Rondvaart met diner

Combineer varen met tafelgrillen, een driegangen- of vijfgangenmenu.

Wilt u na afloop van uw boottocht gezellig nagenieten met een etentje? Kies dan uit één van onze arrangementen met diner, zoals bijvoorbeeld Dagje Moeke Mooren.

Dagje Moeke Mooren is ons meest geboekte rondvaart uitje. Het arrangement bestaat uit een rondvaart met activiteit naar keuze (bowlen of Oud-Hollandse spelen) en een driegangenmenu aan het eind van de dag.

trouwlocatie - diner

Boottochten met eten

Verras uw smaakpapillen in ons sfeervolle restaurant met uitzicht op het water.

Moeke Mooren heeft een prachtige ligging aan de Maas, op de grens van Gelderland en Brabant. De perfecte uitvalsbasis voor een boottocht met ons luxe passagiersschip De Sluizer.

Afhankelijk van het gekozen arrangement, eet u op de boot of in één van onze restaurants aan het water.

Onze rondvaartboot is rolstoelvriendelijk en geschikt voor mindervaliden. Ook uw hond is welkom, mits aangelijnd.