Puzzelen en Tafelgrillen

Ontrafel de mysteries van onze escape rooms en blijf na afloop lekker eten.

U kunt kiezen uit drie kamers waarin u opgesloten wordt. Het doel is om binnen één uur te ontsnappen door het oplossen van puzzels en raadsels. Door goed samen te werken vergroot u de kans om te ontsnappen. Niet iedereen slaagt erin om te ontsnappen. Lukt u het wel? Na afloop van het spel kunt u gezellig napraten in ons sfeervolle restaurant en genieten van tafelgrillen.

Moeke's kamer

Moeke Mooren bewaart een eigenaardig geheim in haar kamer. Ontdekt u welk geheim?

In Moeke’s kamer waant u zich in de huiskamer van Moeke Mooren aan het begin van de 20e eeuw. De veervrouw leidde ogenschijnlijk een eenvoudig leven in haar huisje aan het water. Het leven van een veervrouw betekende hard werken voor een schamel loon, opstaan bij nacht en ontij en in alle jaargetijden op het water. Wat weinig mensen weten is dat Moeke Mooren een eigenaardig geheim bewaarde in haar huiskamer. Lukt het jullie om te ontdekken wat haar geheim was?

Escape en Grill - Moeke's Kamer

Cold case De Blauwe Sluis

De tijd tikt na het heropenen van een oude zaak. Kunt u de moordenaar aanwijzen?

De moordzaak aan de Blauwe Sluis was een gesloten dossier. In de jaren zeventig is de zaak echter heropend, omdat er nieuwe informatie opgedoken was. Jullie gaan als cold case team aan de slag om alsnog de moordenaar te achterhalen. De verjaringstermijn verstrijkt bijna. Het onderzoek moet nu worden afgerond en bevindt zich in een kritieke fase. Stap in de schoenen van het cold-case-team en wijs de moordenaar aan. Het bijzondere aan deze kamer is dat er een tweede kamer is zodat u in teams tegen elkaar kunt spelen, dus ook geschikt voor grotere groepen.

Pompen of verzuipen

De dijk staat op inzakken. Lukt het u mens en dier te redden?

In het land van Maas en Waal is het element water zeer nadrukkelijk aanwezig. Misschien iets te nadrukkelijk? Het water staat zo hoog dat het een gevaar voor mens en dier oplevert. Dat betekent dat jullie moeten pompen of verzuipen. De dijk staat op inzakken, het water lijkt overal vandaan te komen. Lukt het jullie om het water veilig achter de sluis te laten zakken? Het bijzondere aan deze kamer is dat er veel te doen is, ook voor kinderen vanaf 10 jaar. Dat maakt deze escaperoom tot een spannende familiekamer.

Nieuw: Kamer 13

Reis naar de geestenwereld en los het mysterie op.

Appeltern, maart 1921. De wereldberoemde archeoloog Josep Moreno is neergedaald in een klein plaatsje in Gelderland. Hij verblijft in hotel Moeke Mooren en is bezig is met een grootschalige opgraving. Hij zoekt een mysterieus voorwerp, waarmee hij naar de wereld der geesten kan reizen. Op de avond dat hij het voorwerp vindt, verdwijnen alle gasten in het hotel spoorloos. Durft u uit te zoeken wat er gebeurd is en naar de geestenwereld te reizen? Pas wel op, als u te lang daar verblijft zit u voor eeuwig vast in het hiernamaals.

Kerstvakantie uitje escape room

Eindig de dag met steengrillen

Samen aan tafel met de heerlijkste vleessoorten op de grill. Lekker lang tafelen in een sfeervolle ruimte.

Is het u gelukt op tijd te ontsnappen uit de escape room? Na de spannende escape room is het tijd om bij te komen. U kunt gezellig en lekker tafelgrillen met uw gezelschap. Hierbij heeft u de keuze uit verschillende vleessoorten, brood met kruidenboter, verse groenten, diverse sauzen, rauwkost en frites.

Na afloop kunt u nog even heerlijk na-borrelen op ons terras aan het water of aan onze gezellige bar. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

steengrill restaurant appeltern moekemooren

Het Programma

Tafelgrillen

Schuif aan tafel waar een gloeiend hete plaat klaarstaat om heerlijk vlees op te grillen. Ook kunt u nog even heerlijk na-borrelen op het terras of in het gezellige café. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

Escape room

Probeer zo snel mogelijk te ontsnappen door cryptische aanwijzingen te ontcijferen. De kunst is om zo goed mogelijk samen te werken met de mensen om u heen. Lukt het jullie op tijd te ontsnappen?

Wilt u geen volledig programma?

Klik hier om de escape rooms los te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 45,80
Kinderen (8-12 jaar) € 22,90

 • Kinderen onder begeleiding van volwassenen
 • Minimaal 4 (volwassen) personen
 • Met Pasen en Kerst geldt een ander tarief

Algemeen

 • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen, Tiel en Oss
 • Rolstoelvriendelijk
 • Honden zijn in het restaurant niet toegestaan
 • Groot en gratis parkeerterrein

  Direct reserveren

  Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.   

   

  Aanhef: