Discobowlen voor jong en oud

Strikes gooien doet u bij Moeke Mooren. Kom gezellig met vrienden of familie discobowlen.

Discobowlen bij Moeke Mooren is een feest. Swingende spares en strikes! Bij Moeke Mooren kunt u terecht voor een gezellig en sportief middagje of avondje bowlen.

Bowlen is een gezellig en vermakelijk spel voor jong en oud. Onze bowlingbar beschikt over vier moderne bowlingbanen in retro stijl. De unieke discoverlichting maken bowlen tot een spectaculaire ervaring. De vrolijke muziek maak het bowlen nog gezelliger. Bowlen in stijl doet u bij Moeke Mooren. Kom het zelf ervaren.

bowlingbar

Bowlen en thuis steengrillen

Schuif thuis aan tafel en grill de heerlijkste vleessoorten.

Vanwege de coronamaatregelen is het alleen mogelijk om thuis te tafelgrillen met Moeke’s tafelgrill pakket. Tafelgrillen is een leuke bezigheid en bovendien gezond. Grill zelf verschillende vleessoorten op een gloeiend hete plaat. Naast vijf verschillende vleessoorten kunt u ook genieten van stokbrood met kruidenboter, verse groenten, diverse sauzen, rauwkost en als dessert een bitterkoekjes bavarois.

Bestellingen gelieve 1 werkdag van tevoren te plaatsen door het verzenden van onderstaand bestelformulier of telefonisch op nummer +31 487 541872.

steengrill restaurant appeltern moekemooren

Het Programma

Bowlen

Een sportief dagje bowlen en swingende spares en strikes gooien. Gezellig bowlen in retro stijl met unieke discoverlichting en vrolijke muziek.

Tafelgrillen + dessert

Bowlen en eten! Schuif thuis aan tafel en geniet van ons tafelgrill pakket. Graag even doorgeven van welk tafelgrill pakket u gebruik wilt maken.

Wilt u geen volledig programma?

Klik hier om bowlen los te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 21,50
Kinderen (4-12 jaar) € 10,75

 • Peuters op basis van gebruik
 • Kinderen onder begeleiding van volwassenen
 • Minimaal 4 (volwassen) personen
 • Op feestdagen geldt een ander tarief

Algemeen

 • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen, Tiel en Oss
 • Rolstoelvriendelijk
 • Honden zijn in het restaurant niet toegestaan
 • Groot en gratis parkeerterrein

  Direct reserveren

  Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt.   

   

  Aanhef: