Discobowlen voor jong en oud

Strikes gooien doet u bij Moeke Mooren. Kom gezellig met vrienden of familie discobowlen.

Discobowlen bij Moeke Mooren is een feest. Swingende spares en strikes! Bij Moeke Mooren kunt u terecht voor een gezellig en sportief middagje of avondje bowlen.

Bowlen is een gezellig en vermakelijk spel voor jong en oud. Onze bowlingbar beschikt over vier moderne bowlingbanen in retro stijl. De unieke discoverlichting maken bowlen tot een spectaculaire ervaring. De vrolijke muziek maak het bowlen nog gezelliger. Bowlen in stijl doet u bij Moeke Mooren. Kom het zelf ervaren.

bowlingbar

Bowlen en steengrillen

Schuif aan tafel en grill de heerlijkste vleessoorten. Gezellig en lekker lang tafelen.

Tafelgrillen is een leuke bezigheid en bovendien gezond. Met onze tafelgrill kunt u bakken zonder te veel vet te gebruiken. Grill zelf verschillende vleessoorten op een gloeiend hete plaat. Naast verschillende vleessoorten kunt u ook genieten van stokbrood met kruidenboter, verse groenten, diverse sauzen, rauwkost, frites en een surprise dessert.

Na afloop kunt u nog even heerlijk na-borrelen op het panoramaterras of in het gezellige café. Dit arrangement staat garant voor een complete middag en avond genieten!

steengrill restaurant appeltern moekemooren

Het Programma

Bowlen

Een sportief dagje bowlen en swingende spares en strikes gooien. Gezellig bowlen in retro stijl met unieke discoverlichting en vrolijke muziek.

Tafelgrillen + dessert

Bowlen en eten! Schuif aan tafel waar een gloeiend hete plaat klaar staat om heerlijk vlees op te grillen. Ook kunt u nog even heerlijk na-borrelen op het terras of in het gezellige café.

Wilt u geen volledig programma?

Klik hier om bowlen los te boeken

Prijzen & Voorwaarden

Volwassenen € 34,80
Kinderen (4-12 jaar) € 17,40

  • Peuters op basis van gebruik
  • Kinderen onder begeleiding van volwassenen
  • Minimaal 4 (volwassen) personen
  • Op feestdagen geldt een ander tarief

Algemeen

  • Appeltern ligt centraal in Nederland, vlakbij Nijmegen, Tiel en Oss
  • Rolstoelvriendelijk
  • Honden zijn in het restaurant niet toegestaan
  • Groot en gratis parkeerterrein

Direct reserveren

Wilt u een onvergetelijke ervaring? Reserveren kan via 0487-541872 of vul het formulier hieronder in. Wij zullen u een bevestiging sturen zodra wij uw reservering hebben verwerkt. 

 

Aanhef: