Stoerste dagje weg met vrienden

Beleef een top mannenuitje bij het veelzijdige en gezellige Moeke Mooren.

Voor de leukste en stoerste mannen uitjes voor u en uw vrienden komt u naar Moeke Mooren. Moeke Mooren is een gezellig familiebedrijf met diverse gastvrije horeca. Het ligt centraal gelegen aan de Maas in het recreatiegebied De Gouden Ham. Een veelzijdige locatie voor een geslaagd mannenuitje.

Bij Moeke Mooren vindt u een groot assortiment met mannenuitjes bij elkaar. Wij hebben alles in huis voor een compleet verzorgd dagje weg met vrienden. Vind een arrangement dat bij u en uw vrienden past en ontdek het zelf.

mannenuitje moeke mooren

Het perfecte mannenuitje

Ervaar de actiefste samengestelde arrangementen voor een perfect mannenuitje.

Bij Moeke Mooren staan er veel verschillende soorten mannen uitjes voor u klaar. Bij ons zult u zien dat er veel mogelijk is. Onze arrangementen hieronder zijn zorgvuldig samengesteld en geschikt voor iedere groep en elk budget.

Naast uitdagende stoere mannen uitjes bieden we ook ontspannen en sportieve uitjes, die net zo leuk zijn. Wilt u eens een keer een bierbrouwerij bezoeken? Vliegen over het water op een flyboard? Zeilen? Of met een tuk tuk de weg op? Gegarandeerd plezier met onze arrangementen.

flyboarden appeltern moeke mooren